φιάλες με υγραέριο και διανομή κατοίκον στη σαντορίνη

Η βέλτιστη οικονομική και περιβαλλοντική λύση για όλες τις χρήσεις.

Η χρήση του υγραερίου είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι. Προσφέροντας οικονομία και αυτονομία, έρχεται στο σπίτι μας για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας και να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα εύκολα και γρήγορα. Εξασφαλίζοντας έως και 30% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ενδείκνυται για συστήματα κεντρικής θέρμανσης, είναι ιδανικό για την κουζίνα και το τζάκι υγραερίου, για ζεστό νερό, ακόμα και για κλιματισμό ή θερμαινόμενες πισίνες.

Χρησιμοποιώντας το υγραέριο στο σπίτι σας.

Το υγραέριο είναι αξιόπιστο, μεταφερόμενο και ευέλικτο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Παρέχει άμεσα διαθέσιμη ζέστη και ελέγχεται εύκολα, ώστε να αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για όλες τις οικίες στη Σαντορίνη.Χρησιμοποιείται σε:

Μαγείρεμα
Είναι το καλύτερο καύσιμο για μαγείρεμα, καθώς είναι οικονομικό και μπορείτε να ελέγχετε την ένταση της θερμοκρασίας με ευκολία.

Θέρμανση και ζεστό νερό
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, το τζάκι αλλά και για την παροχή ζεστού νερού. Έτσι, θα έχετε παντα ζεστό νερό και ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι σας όλο το χρόνο.


Εξωτερικές χρήσεις
Το υγραέριο της Gasin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξωτερικές θερμάστρες, μπάρμπεκιου αλλά και τη θέρμανση πισίνων.