Skip to content

Φιάλες Υγραερίου για Επαγγελματική Χρήση

Η χρήση του υγραερίου στην τουριστική βιομηχανία της Σαντορίνης είναι απαραίτητη, καθώς προσφέρει σημαντικότατα οφέλη όπως οικονομία, χαμηλές εκπομπές ρύπων (CO2), καθαρή καύση, χαμηλά κόστη συντήρησης εγκαταστάσεων, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Χρησιμοποιώντας το υγραέριο στην επιχείρησή σας.

Ξενοδοχεία και Μπαρ

Το καλύτερο καύσημο για λέβητες, φούρνους, εστίες, θερμοσίφωνες και ψυγεία. Η καθαρότητα, η ευελιξία και η δυνατότητα άμεσου ελέγχου του υγραερίου, σε συνδυασμό με την μείωση του κόστους για ενέργεια που υπερβαίνει το 30%, το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή για τους πελάτες μας.

Εστιατόρια και Ταβέρνες

Σας προσφέρει μια πηγή θερμότητας που διατηρεί την υγρασία του φαγητού κατά το μαγείρεμα. Το υγραέριο καίγεται καθαρά και ολοκληρωτικά. Δεν αφήνει ποτέ κατάλοιπα στο φαγητό και δεν μολύνει την ατμόσφαιρα. Επίσης, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και μειώνει τις απαιτήσεις σε συντήρηση.

Επιπλέον

Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κεντρική θέρμανση, καθώς και για την παροχή άφθονου ζεστού νερού για τα δωμάτια των πελατών των ξενοδοχείων – μπορεί ακόμα και να ζεσταίνει το νερό της πισίνας. Όποιο και να είναι το μέγεθος και το αντικείμενο της επιχείρησής σας.

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2286030400 – 6982964322